Emperor, oblíbený rumový císař z Mauritia přichází s naprosto unikátní a velmi limitovanou "podmořskou" edicí, která ji díky fascinující kombinaci dvou originálních druhů finálního dostařování posouvá doslova do jiných dimenzí, a to v celosvětovém měřítku. Na počátku je typické výrobní know-how značky, tedy mistrovské staření a blending těch nejlepších výrobních šarží jak melasových, tak i "agricole" rumů (stáří až 12 let). Tento prestižní blend je dále povýšen min. 6-měsíčním dostařováním ve vzácných sudech po luxusním francouzském víně Chateau Pape Clément či prestižní sherry Palo Cortado. Opravdovou raritou - v celosvětovém měřítku - je finální dostaření uskutečněné ponorem speciálně designovaných láhvích v kovových klecích do podmořských jeskyní v hloubce 60 metrů pod mořskou hladinou u bretaňského ostrova Ushant Island (severozápad Francie).Láhve z této edice strávily pod mořskou hladinou 6 měsíců v téměř totální tmě, konstantní teplotě vody (11-13°C), absenci jakéhokoliv působení kyslíku a pod tlakem 6-7 barů.Výsledkem je zdůraznění úžasné čistoty a svěžesti dominantních chutí a aromat, zejména u ovocných tónů, chuť se jeví výjimečně zakulacená a vybalancovaná, s menší mírou acidity. EMPEROR DEEP BLUE EDITION CHATEAU PAPE CLÉMENT FINISH - druhé staření proběhlo uložením do vzácných sudů po luxusních vínech Chateau Pape Clément, Grand Cru Classé na 6 měsíců. Chuťově velmi bohatý a přitom sametově jemný rum, krásně zakulacený hřejivými tóny vybraných koření. EMPEROR DEEP BLUE EDITION PALO CORTADO SHERRY FINISH - druhé staření proběhlo po dobu 6 měsíců v sudech po prestižní odrůdě sherry Palo Cortado, o finální podobu se postaraly podmořské proudy. Stylový, rafinovaný chuťový zážitek, vybalancovaná jemnost decentních tónů vanilky, karamelizovaného ovoce a sherry. 1250 KUSŮ OD KAŽDÉHO DRUHU CELOSVĚTOVĚ - JEN NĚKOLIK LAHVÍ V ČR
AlkoHolka
Kramářská 4168/3
79601 Prostějov
smoke.drink.shop@seznam.cz
+420 774 272 684
Vytvořeno systémem www.webareal.cz